Pozostałe

Baseny gastronomiczne

Baseny gastronomiczne, znane w branży także jako głębokie zlewy, to niezbędne elementy wyposażenia zmywalni w obiektach gastronomicznych. Mamy je w naszej ofercie. Baseny produkujemy ze stali nierdzewnej, odpornej na uszkodzenia mechaniczne oraz szkodliwe działanie detergentów. Od domowej zabudowy kuchennej baseny gastronomiczne różnią się przede wszystkim charakterystyczną budową oraz wymiarami: w głębokich zlewach dokładne umycie dużej brytfanny czy kilkunastolitrowego garnka nie sprawia problemu. Proponujemy baseny gastronomiczne o różnych wymiarach. W zależności od potrzeb lokalu oraz wielkości pomieszczenia gospodarczego Klienci mogą wybierać między basenami jedno- i dwukomorowymi. Niezależnie od tego, który z modeli dostępnych w naszej ofercie odpowiada Państwa oczekiwaniom, jedno jest pewne – każdy basen gastronomiczny produkcji Belmag to solidny produkt wysokiej jakości. Kupując u nas mają Państwo gwarancję, że inwestują w wyposażenie gastronomiczne przeznaczone do profesjonalnego, intensywnego użytkowania.

Nietypowe zlecenia na wyposażenie gastronomiczne

Prężny rozwój naszego zakładu produkcyjnego i chęć sprostania oczekiwaniom wszystkich właścicieli lokali gastronomicznych sprawiły, że podejmujemy się realizacji nietypowych zleceń na wyposażenie gastronomiczne. Wykonujemy meble o niestandardowych wymiarach i konstrukcjach zmodyfikowanych względem standardowych modeli. Podstawowe materiały, które wykorzystujemy do produkcji wyposażenia gastronomicznego na zamówienie, to metale nieszlachetne i stal nierdzewna. Wykonamy dla Państwa dokładnie taki stół gastronomiczny, głęboki zlew czy okap, jaki jest potrzebny w pomieszczeniach gospodarczych Państwa lokali.

Wyposażenie food trucków

Wśród urządzeń, których nie może zabraknąć w wyposażeniu food trucka, znajduje się m.in. okap gastronomiczny. Oferujemy specjalne modele okapów przeznaczonych do użytkowania w mobilnej gastronomii. Od standardowych sprzętów z tej kategorii różnią się przede wszystkim obudową, która jest mocniejsza i lżejsza. Dotyczy to nie tylko okapów, lecz także innych urządzeń: choćby szafek gastronomicznych, które też produkujemy specjalnie na potrzeby właścicieli food trucków. Oferowane przez nas wyposażenie gastronomiczne kuchni na kołach jest projektowane w taki sposób, by, narażone na wstrząsy i przeciążenia, nie uległo uszkodzeniom mechanicznym. Decydując się na prowadzenie food trucka, warto zainwestować w odpowiednio przystosowane do warunków działalności sprzęty i urządzenia, unikając tym samym zniszczenia kosztownej zabudowy.